Werkwijze

Fantastisch! Je wilt met Steppa samenwerken om een foodtruck op maat te laten maken. Je kan op onze website via een formulier een offerte aanvragen. Bij het invullen van dit formulier laat jij je gegevens en wensen voor de foodtruck achter.

Wij nemen contact met je op. Tijdens ons gesprek zullen wij wat uitgebreider vragen naar jouw wensen voor de foodtruck. Daarbij kan worden gedacht aan het soort foodtruck, gebruik van materiaal en waar de foodtruck voor gebruikt gaat worden. Ook zullen wij een beter inzicht kunnen geven van onze prijsopgave.

Na goedkeuring van de prijsopgave gaan wij naar aanleiding van alle besproken wensen aan de slag met het ontwerp van jouw ultieme foodtruck! Hierin zijn wij transparant en houden we je op de hoogte van de stappen die wij zetten in het proces.

Zodra de volledige goedkeuring voor het ontwerp bij ons binnen is, gaan wij met ons team aan de slag met het bouwen van de foodtruck. Om het beste resultaat te behalen zullen wij tijdens dit proces efficiënt te werk gaan en op alle details letten.

Gefeliciteerd! Jouw ultieme foodtruck is klaar. Wij nemen contact met je op wanneer de foodtruck volledig is afgerond. Ook zal er dan besproken worden hoe de levering gaat plaatsvinden. Je kan de foodtruck zelf bij ons komen ophalen, en het is eventueel ook mogelijk om hem te laten leveren. Steppa wenst je veel succes met jouw ultieme foodtruck!